dimecres, 5 de setembre del 2007

CiU. CAP NOVA OFENSIVA

RESUM

Si tenim en compte el que CiU Gavà publica al seu lloc web, podríem dir que des de que Ramon Castellano es va presentar alcaldable aquesta formació no ha fet res.

A "Últimes noticies" encara es llegeix: "L'alcaldable de CiU presenta la imatge i l'eslògan de campanya".

ANÀLISI

Recordem que els primers trets de la precampanya a Gavà no van ser gens encertats per a CiU. Els de CDC no es posaven d'acord amb els d'UDC sobre les llistes electorals que presentarien i al final els primers es van retirar. Això va permetre que, amb una llista formada només per Unió i independents, els democristians aconseguissin el seu primer regidor de la història a l'Ajuntament de Gavà. Tot i que CiU va passar de dos regidors a tenir-ne només un i de ser la tercera a la cinquena força consistorial.

Sembla ser que la coalició no passa pels seus millors moments a nivell global els últims mesos. Ens referim a les divisions internes. Primer Mas i Duran que provoquen una crisi en la pugna per la notorietat i com s'havien de fer les coses a Barcelona i a Madrid; però al final (i per guardar les formes) acaben possant-se d'acord. Ara sorgeixen diferents postures i pensaments dintre de CiU i la discussió ve donada per la política de pactes. Mas no sap que fer...

Per a trobar informació sobre UDC he hagut de recòrrer a la pàgina de CiU, ja que al contrari que CDC no tenen web propi. Tot i que tots dos están igual d'abandonats.

CONCLUSIONS


No hi ha moviments a CiU.
No tenen material actualitzat per a que el poble pugui saber quelcom de les seves lluites.
Sembla que des que CDC va marxar la cosa ha aminorat la marxa.
Poca feina a l'Hospital amb aquests.

1 comentari:

Àlex ha dit...

Només una puntualització, la gent de CDC no va marxar, la van fer fora, que no és bén bé el mateix.