dijous, 30 d’agost del 2007

DE COM AQUEST ESTIU S'HAN PREPARAT PER A LA BATALLA



NO ÉS LA TORNADA AL COLE...

HAURAN VINGUT AMB LES ARMES CARREGADES?

Tothom sap que l’estiu no és una època on els partits polítics facin molta feina. O almenys no tanta com durant la resta de l’any.

Només s’ha de fer una ullada als diaris i telenotícies per a veure que al final tots treuen tard o d’hora la serp d’estiu per absència de noticies importants.

Malauradament amb el caos a les infraestructures catalanes aquí hem tingut un estiu mogut (sí, malgrat que no haguem escoltat ni vist gairebé el President Montilla), però això ja venia passant durant la resta de l’any.

Tot seguit agafarem un filó a l’Hospital de Campanya i veurem i analitzarem que és el que han fet aquest estiu els nostres estimats partits representats al consistori municipal.

Tot i que, com diem sempre, el nostre Hospital no compta els recursos d'altres mitjans de comunicació guaridors de ferides polítiques, sobretot els que estan en mans del govern local, intentarem donar un punt de vista el més rigorosos possible.

Ens centrarem doncs al que han publicat a les seves finestres virtuals i als dubtes que ens aniran aclarint via e-mail. Si ens volen contestar.

Prepareu-vos destacaments polítics municipals, que l'Hospital de Campanya, farmaciola en mà, va a socorrer-vos!