divendres, 7 de setembre del 2007

CC'S. NOMÉS UN ATAC CONTRA EL CATALÀ

RESUM

Dues, només dues entrades noves al web de CC's. Una per dir que havíen entrat a l'Ajuntament, l'altre un article, molt curt, del seu líder, inspirat un día de juliol, per dir que el castellà està a la corda fluixa.

Un butlletí, Ciudadania, número 5 de juny-juliol hi ha penjat apart de les dues entrades. Són dues fulles en pdf.

ANÀLISI

Potser els hi manqui discurs o no tinguin temps. Miguel Ángel Ibáñez, líder de CC's Gavà, ha carregat contra el català afirmant que el castellà està a la corda fluixa.

Aquests tipus de discursos, que porta anys caient com una pluja molt i molt fina i que ja ha xopat a algunes persones, sembla que és l'únic que és capaç de defensar CC's.

Recomano al senyor Ibáñez repassar les estadístiques sobre les persones que parlen, llegeixen i escriuen correctament el català i el castellà. Repto a que em trobi un sol català que no entengui el castellà i que faci el mateix amb els qui no entenguin el català. Quina de les dues llengües està a la corda fluixa?

CONCLUSIONS

Segons el seu web aquest estiu el grup de CC's no ha fet res.
L'únic que hi ha publicat és un article que no fa cap servei a la tasca municipal.
Pocs ferits per part de CC's que arriben (i arribaran) al nostre Hospital

1 comentari:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

No els aguanto... la meva iaia fa més de 40 anys que viu a Gavà i no parla ni una mica de català... ma mare el mateix, mon germà...

De què va aquesta gent que diu que el castellà està en perill?? Fàcil: no tenen idees i sempre és més fàcil cridar que ve el llop... Fan pena... i diria que ja s'ho trobaran... però també em fa por perquè algú s'ho pot creure...