divendres, 21 de setembre del 2007

... ET CIRCENSES OPTAT POPULI

A l'Hospital de Campanya aprovem el fi pel qual ha estat remodelat l'antic Cinema Joan Maragall i també antic Auditori Municipal Joan Maragall.

Tot serà per a que aquest nou e(M) sigui de profit pel poble i no una arma propagandística més.

Això, és el que en principi sembla, ja que, com ens informava el Portal de Gavà, el lloc web del nou equipament municipal (http://www.espaimaragall.com/) ens redirecciona cap el del PSC. Quins pebrots!

La veritat és que a l'era digital i tenint en compte el pressupost del projecte l'absència d'un lloc web és una mica "cutre", diríem que gairebé sense parangons a cap altre projecte similar d'arreu. ¿Com és que no han demanat als websmasters del, abandonat després de guanyades les eleccions, bloc de l'alcalde un web amb un mínim d'informació?

Més.
No hem estat els únics que ens hi hem fixat. Despropòssit pressupostari i ecològic. L'escala, nova de trinca, construïda a cinc metres de la que ja hi havia i sense rampa d'accès per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que ara sembla ser que s'han posat a fer-ne una a l'antiga. Ja ens estranyava. Gavà en quant a accessibilitat es va muntant de mica en mica força bé.

Com ens imaginem que han planificat el tema de la nova escala? (Conversa fictícia)

Responsable 1: Escolta, que aquí m'agradaria fer una escala nova.
Responsable 2: Però si ja hi ha una que està a quatre passes contades d'aquí!
R1: És igual. Jo no pago. Què tindríes alguna cosa millor a fer amb aquests diners? A més també construirem un gual i tot quedarà més maco i majestuós. Què es noti que aquí maneguem home!
R2: Però s'haurien d'arrencar dos arbres del passeig!
R1: Tant se val! La gent no és queixarà gaire i els mitjans de comunicació locals no faran cap referència a aquestes minúcies.
----------
R2: Ostres, que hem fet l'escala nova, hem inaugurat tot això i se'ns ha oblidat la rampa per a persones amb movilitat reduïda.
R1: No et preocupis, podem iniciar una altra obra a l'escala del costat i construir-la ara. En dues tandes en comptes de en una. Així fem veure que no parem de fer coses pel poble. Pagues tu això? Oi que no? Doncs no toquis més la pera.

Apa, esperem disfrutar del nou
e(M).

... et circenses optat populi