dijous, 28 de maig del 2015

Podem o no Podem a Gavà, vet aquí la qüestió (I)


Ja se sap que a la rereguarda de les trinxeres les informacions acostumen a arribar molt esbiaixades i contaminades. Quan estàvem muntant la tenda de l'hospital de campanya ja ens anaven informant que vindrien ferits de Podem, de Gavà Sí Se Puede, de Guanyem Gavà, de Gent de Podem Gavà i de ves a saber de quina altra facció. Com a bons metges militars, el nostre deure ètic i professional ens obliga a guarir tothom que s'endinsi a través de la lona del nostre parapet improvisat.

La informació i la contrainformació corre com la pólvora. L'espionatge, el contraespionatge, els agents dobles, el traïdors, els desencantats, els mercenaris i els aprofitats; de tot hi ha d'haver en una batalla. També hi ha gent honesta i que lluita des de el cor i la raó. A vegades ens trobem en l'atzucac de si hem de tallar una cama fins al genoll o més amunt. Hi ha tan poc temps per pensar-hi. Treballem tan a corre-cuita que no ens podem aturar massa estona a fer un anàlisi pausat del que ha pogut provocar les ferides. En la majoria dels casos no es la nostra feina. Ni tampoc ens importa.

Desprès ens trobem tuits com aquest:

Des de l'hospital veiem que les ferides de les persones que agrupen aquestes formacions sovint són trets al peu o bé bales perdudes en l'acarnissament dialèctic d'alguna assemblea. De fet, ens afirmen, que tots volen fer el mateix. Creiem que pensen que per arribar al vèrtex oposat d'un quadrat la diagonal que tracen els seus amics és millor que la que tracen els altres. Acaben creuant-se al centre i salten les espurnes, o pitjor encara, acaben apedaçant el quadrat i escampen les parts.

El resultat es un enfrontament que passa desapercebut totalment a gran part de la ciutadania gavanenca. I el pitjor de tot, és que això acaba traduint-se al front de batalla en cap enemic abatut del bàndol contrari, el que interessa abatre de veritat.

Esperem, que com a mínim, el flux de material mèdic no s'aturi al nostre l'hospital.

2 comentaris:

Poveda ha dit...

1º dir-te que esmentes @castagava, un dels molts fake's contra els que va haver de lluitar (gavassp), jo parlare per la part que em toca i conec ... desde gavassp, avalada per PodemosGava, només hi havia un camí el codi ètic/polític/organitzatiu que és el nostre ADN i ha permès al cercle de Gava ser avalat desde nacional, aquesta van ser les premisses en seure a la taula de negociació, les altres força, van venir amb les seves premisses, les quals no comentare ... que les diguin ells .. només diré que l'acord ni tan sols de mínims va ser possible, no vull justificar cap actitud, només que es respecti la nostra manera ... i amb el "lifemotiv" que erem el germà petit, els altres pretenien decidir per nosaltres ... em sap greu els resultats pels altres partits, no m'alegro d'això tot el contrari

anrhick ha dit...

Gràcies Poveda pel teu comentari i per compartir la teva versió i experiència.