dilluns, 15 de juny del 2015

Esquadres formades, general escollit. Ja tenim alcaldessa a Gavà

Foto: El Bruguers
La treva post electoral ha donat poc de si tret d'una pressumpta vulneració de dades de C's que comentava Emma Blanco. Poques més noticies ens han arribat a l'Hospital de Campanya des de llavors. Aquest passat dissabte 13 estàvem de guàrdia esperant rescatar algú del primer ple que escolliria el nou general, la nova alcaldessa, per a aquesta nova campanya política de quatre anys.

Poques novetats excepte les que ja sabíem que hi hauria. Una general dèbil des del punt de vista del número de regidores i regidors amb els que conta al seu esquadró. Vuit de les vint-i-una persones representants del poble de Gavà van triar Raquel Sànchez com a alcaldessa. Els de CIU s'hi van abstenir i la resta de partits van preferir els seus.

No ens estranyi llavors que encara no s'hi hagi produït cap declaració de guerra. Es respirava a l'ambient, però, un aire enrarit i prebèlic propi dels que saben que els pactes seran imprescindibles per poder governar i portar la iniciativa al camp de batalla.

El fet és que als discursos totes les formacions van poder omplir-se la boca de bons desitjos i millors propòsits de cara a tot el que ens espera. Promeses, com sempre, que desprès es materialitzaran, bé que ho sabem, en ferits que arribaran a la nostra tenda.

Consens, diàleg, comunicació, llistes obertes, nova política, barris, capacitat, suma, economia, transparència, democràcia, participació, família, progressisme, opertura i quant us estimo i sou tots de puta mare... Bé, això últim era nostre.

Els arsenals són plens, els carregadors també. Qui serà qui donarà el primer tret? Qui cavarà la trinxera més profunda? Qui arribarà abans a les línies enemigues? Els imparcials d'El Bruguers, Gavà TV i Ràdio Gavà ens aniran informant i nosaltres farem el que bonament puguem per guarir qui sigui que ens busqui.