dijous, 11 d’octubre del 2007

MOVIMENTS VIRTUALS A LA DRETA

Alguna cosa a canviat a la dreta de l'Ajuntament. Hi ha moviment als seus fronts de batalla. Fa poc mes d'un mes publicàvem al nostre diari de bitàcora de l'Hospital que analitzariem com havien passat l'estiu els nostres batallons polítics al consistori.

Doncs ara CiU i PPC han canviat algun detall d'aquells dels que vam parlar sobre l'estat de les seves comunicacions a la xarxa.

Del PPC dèiem que eren poc locals. Ara a la seva web s'hi troben un munt de notícies de la seva feina a Gavà que abans no hi eren. Tot i que és d'abans de les eleccions del maig. Però ja està bé per a començar.

De CiU dèiem que poc se sabia. Ben cert, continua sabent-se poc. Només una notícia sobre com va celebrar el partit la diada. Però com a alternativa han proposat poder posar-se en contacte amb ells.

Nosaltres ho vam fer per aquest motiu. I el senyor Castellano ens va contestar molt ràpid. No com la primera vegada que ho vam intentar. Fantàstic!

No podíem deixar de destacar aquests avenços, seria injust només buscar els defectes. I si dels altres no en diem res és perquè tot continua igual. En aquests fronts, és clar.

4 comentaris:

Àlex ha dit...

La web de CDC Gavà està com el partit: En revisió...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

A veure quan afegeixes més actualitzacions, no tens res a dir res del Pacte EUIA / Iniciativa amb el PSC/PSOE? Cap adjectivització sobre els nous regidors delegats de Medi Ambient i d'Igualtat? I de les bronques a EUIA i de les manipulacions a l' assemblea

Anrhick ha dit...

Ja m'agradaria tornar a reempendre això una mica perquè hi ha marro per tot arreu.

Passa que vaig força atabalat amb la uni, la feina, el grup de música, etc. I no hem queda temps per a analitzar a fons els temes, informar-me i escriure amb coneixement de causa sobre el que va passant a la política de Gavà.

M'ha de creure si li dic que em sap molt de greu no poder actualitzar

En prenc nota i m'anima que feu el comentari, perquè almenys sé que hi ha uns pocs lectors a l'Hospital que hi entren de tant en tant.

Gràcies pel comentari anònim.